Om Oss

Välkommen till Castaluna – en värld av Arkitektur & Design, Konst & Konstnärer, Kunglig Historia och Slott & Palats!

Om Oss:

Hej och varmt välkommen till Castaluna! Vi är ett passionerat team av arkitekter, designentusiaster, konstälskare och historiaälskare som brinner för att dela med oss av vår fascination för världens rika kulturarv och fantastiska estetik. Vår webbplats är dedikerad till att utforska och hylla de vackraste och mest betydelsefulla aspekterna av arkitektur, design, konst och kunglig historia från hela världen.

Vårt uppdrag är att inspirera, informera och berika våra besökares förståelse för dessa ämnen genom noggrant utvalda artiklar, intressanta fakta, fantastiska bilder och engagerande berättelser. Vi strävar efter att skapa en inbjudande plattform där du kan fördjupa dig i den fascinerande världen av konstnärlig skönhet, kreativt hantverk och kunglig prakt.

Castaluna grundades av den svenske arkitekten och designentusiasten, Elin Bergqvist. Elin har en passion för att sammanföra människor med olika bakgrunder och kulturer genom konst, arkitektur och historia. Med en stark tro på att dessa ämnen har förmågan att förena och inspirera, har Elin skapat Castaluna för att vara en plats där alla kan upptäcka och uppskatta den fantastiska mångfalden i den mänskliga kreativiteten och historiens rika arv.

Vi hoppas att du kommer att njuta av din tid här på Castaluna och att du kommer att lämna vårt lilla hörn av internet med nya insikter, ökad förståelse och en dos av inspiration. Tack för att du är här, och vi ser fram emot att ta dig med på en resa genom tid och rum där du får utforska de enastående skönheterna som världen har att erbjuda.